INSTAGRAM GIVEAWAY

“Floradix Kindervital – Polazak u školu”

PharmaS Vas nagrađuje sa 5 poklon sirupa Floradix Kindervital.

 

Sve što je potrebno da uradite je da:

  1. 1. Da zapratite našu instagram stranicu @pharmas_rs

    2. Da u komentaru ispod objave na instagramu pošaljete Vaš odgovor na pitanje - Kako vi jačate imunitet vaše dece? i označite dva prijatelja kojima bi ova tema bila interesantna

Organizator ovog giveaway-a je Pharmas d.o.o. Beograd. Giveaway se organizuje preko instagram stranice pharmas_rs, na teritoriji Republike Srbije. Svi učesnici moraju biti punoletni a moguće prijaviti se samo jednim komentarom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta. Vaše komentare možete poslati najkasnije do 18.09.2023. godine kada ćemo odabrati i proglasiti 5 dobitnika. Organizator zadržava pravo da ne prihvati komentare za koje smatra da ne odgovaraju uslovima konkursa.

Učestvovanjem u ovom giveaway-u učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora ovog giveaway-a. Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnostiisključivo u svrhu sprovođenja giveaway-a i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje. (Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti )

Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom poklona, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke  i na taj način onemogući isporuku nagrade.

U  giveaway-u  ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

Scroll to Top