INSTAGRAM GIVEAWAY

Dragi naši, povodom novogodišnjih praznika odlučili smo da Vas obradujemo još jednim instagram darivanjem u kome poklanjamo:

1-2. mesto: Izrada individualnog plana ishrane od strane @biljana_nutricionista
3-5. mesto: Poklon kartice za obavljanje sistematskog pregleda u DZ Vizim, koji obuhvata: Pregled interniste sa EKG-om, ultrazvučni pregled abdomena i male karlice, kompletna laboratorijska analiza krvi i urina, BMI (Body Mass Index)
6-10. mesto: Poklon Dietpharm Imuno paket proizvoda koji sadrži: Bio-C 500®, Immuno Shark i Vitamin D.

 

Sve što je potrebno da uradite je da u vašem komentaru ispod ove objave:

  1. Napišete pun naziv dva prozvoda koje vidite na našem videu
  2. Da tagujete dva prijatelja kojima bi preporučili jedan od ovih proizvoda
  3. Da zapratite naše stranice @pharmas_rs@dietpharm_srbija

Organizator ovog giveaway-a je Pharmas d.o.o. Beograd. Giveaway se organizuje preko instagram stranice pharmas_rs, na teritoriji Republike Srbije. Svi učesnici moraju biti punoletni a moguće prijaviti se samo jednim komentarom. Nagrade nije moguće osvojiti više puta. Vaše komentare možete poslati najkasnije do 06. 01. 2022. do kraja dana, a 10.01.2022. ćemo odabrati i proglasiti 10 dobitnika. Organizator zadržava pravo da ne prihvati komentare za koje smatra da ne odgovaraju uslovima konkursa.

Učestvovanjem u ovom giveaway-u učesnici su saglasni da se, ukoliko postanu dobitnici nagrada, njihovi lični podaci ( ime, prezime, prebivalište ili drugi podaci, mogu koristiti u svrhu ispunjenja obaveza Organizatora ovog giveaway-a. Ovako prikupljeni podaci biće korišćeni u svemu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnostiisključivo u svrhu sprovođenja giveaway-a i za vreme koje je potrebno za njegovo potpuno sprovođenje. (Obaveštenje o obradi podataka o ličnosti )

Ukoliko zbog nedostataka/grešaka u podacima koje je dao dobitnik (npr. greška u pisanju imena, adrese, tel i sl.), nije moguće stupiti u kontakt sa dobitnikom poklona, Organizator ne snosi nikakvu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost ukoliko bilo koji dobitnik ne dostavi ispravne podatke  i na taj način onemogući isporuku nagrade.

U  giveaway-u  ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica. Učesnici koji učestvuju na konkursu nemaju pravo da zahtevaju drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene. Nagrade se ne mogu zameniti za novac.

Scroll to Top